Saturday Surfing: 4 november, 2017

0 Comments

Jag söker nya glasögon, kille.
Jag gick till Costco några dagar tillbaka för att köpa några mycket fler lådor av min kommit i kontakt med linserna, för, i sant att Karen Mode, var mitt recept på väg att gå ut, eftersom jag lämnade den till dagen före utgångsdatum till fylla på…

Anywho, för att jag redan var i den optiska avdelningen valde jag att försöka på några ramar.

ANNONS

Flicka! – När fick alla ramar på Costco eleganta utsmyckningar på sidorna? Gilla, du har den främre delen som granskar dina ögon, såväl som då har du – jag förstår inte det tekniska ordet för dem, men jag vill ringa dem kalla dem. De är den del som går längs sidorna av ditt huvud såväl som bakom öronen. Förra gången jag köpte ett par glasögon var en looong tid tillbaka (kom upp på 10 år), liksom jag inte minns att bitområdet är en sådan framträdande plats för dekorativa accouterments.

Det verkade som om varje par jag såg på Costco hade åtminstone en slags märkeslogo på sidan, eller konstiga pärlor, eller ett mönster eller galen färg.

Är jag ensam i att ha ett par glasögon som inte är lika noga? Jag menar, jag får överklagandet av glasögon som är mode smycken för ditt ansikte, men jag gillar min på den lätta sidan. Jag vet inte … Jag vill inte att de ska strida mot min smink.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag använder mina glasögon för distans – körning, visning av filmer på teatern, den typen av sak. Jag behöver inte dem för att läsa (ännu).

Tala om att läsa, här är några av de historier som fångade mitt öga den här veckan.

Eftersom vi är på ämnet glasögon, är den här för alla mina kanadensiska peeps: Tydligen är Bonlook den nya kanadensiska Warby Parker.

Fem smink söker kvinnor såväl som herrar med hooded lock eller monolider för att försöka.

Någonsin för att jag checkade ut dessa ord av journalisten Lizzie O’Leary om trakasserier som hon upplevde under sin karriär, jag har trodde (även mycket mer än vanligt) om de saker som Contror Claire kan uppleva när hon går in i arbetslivet: “Över Programmet för min karriär, jag har shrugged av saker som skrämmer mig nu. Jag upptäckte att driva med rutinmässig förnedring. Som en ambitiös kvinna sprang jag vanligtvis en inredning om exakt hur mycket “problem” jag var beredd att göra. borde jag slåss om historien jag vill göra eller den ovälkomna anmärkningen om mina ben? ”

Möt fem kvinnor som för närvarande körs för specifika och nationella platser över hela landet.

Är målet att försöka hamna vara Sephora of Drugstore Beauty?

Talar om Sephora, här är 9 insiderhack från tidigare Sephora-anställda.

Estée Lauder-aktier slog nyligen en rekordhögt.

Förmånen återkallar den här bästsäljande pannprodukten.

Vad är det som att göra ipl? (Och vad är IPL?) Min goda vän Jane berättar allt om det.

6 hantera masker för oljigt såväl som akne-benägen hud

I want to inspect out much more frames this weekend. Jag förstår att det finns en Lens Crafters på köpcentret, så jag kan svänga för att se om det finns något sött.

Jag har tänkt på att använda en tjänst som Warby Parker, men jag gillar också att begreppet att få dem från någonstans regionalt där det är enkelt att få dem att förändras om det är ett problem, vet du?

If you wear glasses, where do you typically get them? Är du nöjd med de du har nu? Frågande sinnen vill veta.

ANNONS

Have an outstanding weekend, my fantastic friend.

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *