Saturday Surfing: 30 september, 2017

0 Comments

Vad är dessa? Persimmatoes? Mini-pumpor?
En annan dag, en mer näringsidkare joe s shout-out.

Va va!

ANNONS

Sak samma, mannen. Jag är där mycket … Vad kan jag säga?

Är inte dessa små pumpor cuuuute? Min allra första trodde var: “Kan jag äta dessa stackars pojkar ??” Men jag tror inte det. Jag tror att de bara är för visning.

Min andra trodde var, “Ooh! Bra färger för ett sminkutseende. ” Kanske en krämig, satiny rödaktig apelsinläpp med tjockvingad liner i en svart grönaktig brun med en antydan av grönt guld. Eller kanske ett Ombre fodrar som går från grönt guld i det inre hörnet till svarta grönbrun mot den yttre vingen?

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Och vad sägs om kinderna? Kanske en orange rodnad? Men det kan vara orange överkill … jag vet inte. Jag måste se läpparna såväl som liner först.

Hmm, som ger mig idéer …

Från vänster: Mac Nifty Neon, Morange, Neon Orange och så chaud; Nars geraldine
Den ljusa apelsinen till vänster är inte tillräckligt, obs, men jag kanske troligtvis kan räkna ut en metod för att fungera i. Kanske som en krämblush?

Vad tror du att jag måste göra för läpparna? Mac Chili? Tom Ford Flame, Cristiano, Wild Ginger? Nars lana?

Medan du funderar över det, här är några av de överklagandehistorier som fick mig att tänka på den här veckan.

Min föredragna del av den här historien om Cult Deal med Cream La Mer är när Max Huber, den person som utvecklade den, sätter grädden i ögat.
Inte på ögonlocket, men som i hans öga.

Stockfotografi Leverantör Getty Pictures Bans Foton som har varit Photoshopped för att göra mönster att se tunnare eller mycket bättre begåvade, men de går bara halvvägs, eftersom de fortfarande * accepterar bilder med digitala modifieringar till hårfärg, hud (som med Acnes AS liksom rynkor borttagna) såväl som ansiktsform (som näsa bantning, till exempel).

Hur man avkodar en skönhet / hudvårdsproduktmärkning

Jag flyttades av den här bloggen publicerar på modifiering såväl som har trodde på det här citatet hela veckan lång: “Modifieringen idag indikerar ett adjö, men det indikerar också en hej …”

Den globala hudljuset biz blomstrar … och det bums mig ut, man.

Vad betyder hypoallergeniskt verkligt?

Mer bevis på att Estée Lauder i allmänhet körs i kosmetikindustrin: Aktier av verksamheten har ökat 27,4% under de senaste sex månaderna.

Det här inlägget är ganska torrt och tekniskt, men jag anser att det är väl värt en checkat ut för informationen om säkerhetslagen för personvårdsprodukter samt de kosmetiska moderniseringsändringarna 2017, vilket kan påverka produktens säkerhet i Förenta staterna.

Tech som gick in i NYX-appen.

En mamma använder sina ungdomar som utkik medan hon stjäl smink …

Wise ord från Rose-Marie Swift, Skaparen av RMS Beauty: “Mina rekommendationer är att inte online i ditt ego. När du tror att du förstår vad du redan har förlorat. Jag har varit på marknaden i över 30 år om inte mycket mer såväl som jag fortfarande upptäcker saker varje dag. Stäng aldrig bort din tro på nya idéer, metoder och chanser som kan ges till dig. ”

Ok, vem är beredd att gå till Starbucks med mig?

Jag kan också gunga av Peet också. Men jag minskar att gå till blå flaska. Det är så bra, men den gången jag gick, jag var upp i tre dagar.

ANNONS

Ha en fantastisk helg, min vän. Försök att få lite vila om du kan.

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *