Saturday Surfing, 26 februari, 2022!

0 Comments

god morgon till ya. Hur går din caturdag så långt? Bra, jag hoppas. Med allt som utvecklas i världen den här veckan är jag tacksam för att helt enkelt ha skydd och känna sig trygg just nu, för att många människor inte har det bästa nu …

Jag hoppas att din mage är full var du än är. Jag hoppas att du känner dig trygg, varm och innehåll, och jag hoppas att du är omgiven av människor som bryr sig om dig och älskar dig.

ANNONS

Jag försöker mitt bästa för att hålla MBB-ljus och ljus, eftersom jag, som jag får ännu mer i vuxen ålder (* Ahem *), känner alla verkliga problem tyngre och tyngre, och mitt hopp är att MBB alltid kan vara kortfristigt Skydd från de stora skrämningarna – en plats som känns säkert att bara prensera om saker som ger oss glädje, oavsett om det är smink, katter eller popkultur. Jag hoppas att du alltid mår bra när du besöker.

Men som du väldigt väl vet, i vissa fall intervenerar den verkliga världen.

På den noten, hej igen. Åh, gissa vad? Den här tjejen går tillbaka till Sephora idag eftersom jag bara försökte på några av de nya sakerna jag köpte igår, och de såg funky … och inte funky på ett bra sätt.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Ilia mycket serum hudfärg såg tung och gråaktig grön på min hud (den färg jag valde var morgat), Ilia concealer verkade bara en touch för tjock, och Caliray mascara vägrade hålla en lash curl.

Hmm … kanske är jag pickier än jag brukade vara. Allt jag vet är att jag fortfarande söker efter en mascara, concealer och hudfärg som sjunger till min själ.

Den här veckans läsning

OG CHARM Influencers? Forntida egyptiska royalty!

Gwen Stefani har en ny sminklinje.

För mina pals med rättvisa hudtoner är dessa påstådda de bästa bronzersna för lättare lasses, enligt makeupartister.

Hår- och makeupartister som arbetar på Atlanta Opera ligger i centrum för en arbetskonflikt som kan ha utbredda konsekvenser inom alla branscher.

Eufori-stil smink är fortfarande en sak.

Hur Thierry Mugler ändrade för alltid parfymvärlden.

Älska mig lite Florens.

Oui.

Jag behöver lite av den här stilen.

Kärlek Kärlek Kärlek.

Tap Dancing Intro!

Någon annan älskar dessa videoklipp?

ANNONS

Vänligen ha en fantastisk resten av din helg!

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *