Osungs sminkhjältar: Urban Decay Rehab Makeup Prep Lip Love

0 Comments

den bästa läppbalmen!
Jag inser att jag fortsätter att prata om den här läppbalmen, men det är det. BRA. Jag har kommit till den punkt där jag har rör överallt. Jag har en på min nattduksbord. Jag har en i min Kate Spade Wristlet … Jag tänker nu att jag också behöver hålla en i min bil.

Det är Urban Decay Rehab Makeup Prep Lip Love, och det är $ 15, som du vet, är mycket dyrare än något du kan få från apoteket för mindre än fem dollar, men det är verkligen, verkligen, verkligen comfy och fuktgivande.

ANNONS

Åh herre gud! Jag känner knappt det. Det är lite halt, men det är inte tjockt eller tungt eller klibbigt. Och eftersom det inte är för tjockt, ligger balsam också bra under läppstift och lipglosses, så det är bra att förbereda dina läppar före färg.

Jag insåg precis hur mycket jag verkligen älskar det efter att jag swatched en hel massa läppstift i förra veckan, och mina läppar kände sig som om jag hade gjort med en väska med brutet glas efteråt. Lip Love räddade väsentligen mina läppar från Flaky Oblivion och återställde dem till deras tidigare Smooooove-tillstånd.

Vad är en unsung makeup hjälte? För mig är det en ofta underrated Makeup Morsel, en permanent samlingsprodukt som scoots under radarskärmen av många makeupälskare men regelbundet stenar min värld. Den långsiktiga Unung Heroes-serien har några av mina favoriter.

Jag har läst att vissa människor tycker att smaken är en avstängning. Jag har inget emot det så mycket … Jag är faktiskt snäll som den. Det är lite kokosnöt och sheasmör, vilket är bra eftersom det har både sheasmör och kokosnötolja i det, och för det mesta tycker jag att det är oönskat.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Innan Lip Love var jag hardcore i Nuxe Reve de Miel Lip Balm, som jag fortfarande älskar, men det är i en kruka, och jag gillar inte att sätta mitt finger i det, speciellt när jag är utanför huset och berör saker.

Lip kärlek kommer i ett bekvämt rör, vilket bara gör allt lättare. Åh, och jag var också hardcore i timglas läppolja, som jag fortfarande älskar … men det är väldigt dyrt ($ 42). Detta är 15 dollar, så det är fortfarande en behandling. Det handlar om priset på en panna av ögonskugga, men det är något jag kan använda varje dag.

ANNONS

Det kan vara konstigt att vara så i en läppbalsam, men jag lever för det här. Av att gå till en annan för min bil …

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *