Ellis Brooklyn Sci Fi Eau de Parfum bryter mot Fragrance-fysikens lagar på ett bra sätt

0 Comments

Jag tycker att Sarah Connor skulle godkänna.
Jag känner att Bee Shapiro får mig, man. Hon är en överklagare för New York Times och designer av en grymhetfri New York Indie Appeal Line Ellis Brooklyn. De gör mest dofter, kroppskrämer och ljus för nu, och deras grejer är också parabenfri och vegan.

Bee lanserade nyligen en ny doft som heter Sci Fi, som – Hej, jag heter min dotter efter Sarah Connor, en av de största sci-fi-hjälten hela tiden, så det heter absolut med mig!

ANNONS

Denna sci Fi korsar händelsehorisonten mellan det bekanta och det okända. Den centrala noten är vanilj, vilket är något som din näsa vet, men det kombineras med andra anteckningar som sällan är parade med det för att skapa en annorlunda och på vissa sätt futuristisk erfarenhet.

Den hela samma men olika är en av kännetecknen för den bästa sci-fi till mig. Det behöver inte alltid handla om utomjordingar eller zombies, man! (Även om El Hub skulle vilja skilja sig.) Jag tycker att de bästa sci-fi-berättelserna handlar om vardagliga människor i fantastiska omständigheter, och Sci Fi är en av de fantastiska dofterna.

Mina topp 5 sci fi Essentials!

Enders spel, av Orson Scott Card (stör inte med filmen)

Ålder av mirakel, av Karen Thompson Walker

Time resenärens fru, av Audrey Niffenegger (en av de sällsynta fall där filmens bild är nästan lika bra som boken)

Svart spegeläsong 3: s “San Junipero” -pisod (alla svarta spegelsepeps är lysande, men den här vann en massa Emmy är av en anledning)

Terminator och Terminator 2 (Jag gillar att låtsas att de andra rörliga bilderna i franchisen aldrig gjordes)

Vaniljen i Sci Fi är fram och centrum, men det är blandat med oväntade anteckningar. Vanliga hålls vanligtvis avkopplande och paras med karamell eller brunt socker eller andra söta, vinteriga, snyggt anteckningar, men sci fi har ett skott av grönt te, en hit av freesia och ljusa klämmer av bergamot och orange, så det är avkopplande men fräsch på samtidigt. bekant men annorlunda. söt men skarp.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag är snäll av kärlek som det luktar dudes! Det har en maskulin kant, och om jag fångade en whiff av detta på en man som gick på mig på gatan, skulle jag vara, “OMG, inte att vara en creeper, men kan jag ge dig en kram så jag kan sniffar nacken? ” #weirdo

ANNONS

En 50 ml flaska av den långvariga Eau de Parfum är $ 100, och Oh! – Jag kan inte sluta lukta min handled. Du kan hitta den nu på Sephora-webbplatsen och på Credo Beauty.

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *