När du går ut för första gången, som, år …

0 Comments

Jag peered i min smutsiga garderob i morse sedan morgondagen går jag ut för första gången på en miljard år! Jag insåg extremt snabbt att den lilla deldelen som på en gång i mitt liv, varit reserverat för att “gå ut kläder”, har försvunnit.

Poof!

ANNONS

Jag förstår inte när det försvann eller var det gick, men det är borta. Så jag förstår inte vad jag ska bära, vilket verkar vara en återkommande stil i mitt liv idag …

Mina goda vänner Naaman, Cindy, liksom jag träffas imorgon kväll för att gå ut dans, som vi utnyttjade för att göra tillsammans hela tiden tillbaka på dagen (vi tog även hip-hop dansklasser tillsammans). För det mesta var det till lite hål i-the-wall-platsen som spelade verkligen bra musik, liksom vi skulle dansa våra butts av i timmar såväl som bara svettas. Den. Ut.

Det var som vår version av Soulcycle innan Soulcycle var en sak, förutom med en $ 5-täckningsavgift samt gratis glas vatten i baren.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag använde aldrig något lika elegant eller skandalöst. Jag brukar använda lastbyxor (cringes) eller adidas spårbyxor – i princip, baggy byxor, en lagringstank och ett par skal-tåskor.

Så, som en av bakgrundsdansarna i denna Mariah Carey Video …

Jag önskar att jag förstod var alla de lastbyxor gick … de är borta, älskling, borta! Jag har ett halvt jokingly texted teamet att säga att jag sannolikt skulle sluta använda vad jag bär på Spin-klassen, men nu när jag tror på det … Svart högmånad leggings samt min prins tee-ljud som ett legitimt alternativ.

Kanske om jag lägger till hoops, mina “helgföreningar” Sauncony Tennies samt en faux-läderjacka, kan jag få det att se målmedvetet ut? Jag vet inte … Jag är verkligen inte det berörda, men det är bara roligt för mig att jag utnyttjade för att få en del av min garderob som ägnas åt lördagskväll äventyr, liksom nu har jag en sektion som ägnas åt svart och grå toppar som dölja kattpälsbrunn.

När det gäller smink … Tjej förstår du att jag fick det som omfattas. ? Eftersom jag förväntar mig att svettas i timmar, liksom utrymmet kommer att bli mörkt, kommer jag inte ens att sätta i så mycket ansträngning. Bara svettliga versioner av grunderna.

Brows – Mac Brow Sculpt och nytta Ta bort Brow Gel

Vattentät mascara – Mac i ytterligare dimension Vattentät

Svart Liquid Liner – Tom Ford, Obvs

Läppar – kanske också en ljus flytande läppstift (varm rosa?) Eftersom jag har kliat att bära för att matta med liknande (en av Mac vintage mattes), men jag kan bara gå med Mac obevekligt rött eftersom det är en av mina faves, såväl som jag inte bär det tillräckligt.

Hud – Jag kommer sannolikt bara att göra lite Mac Pro Longwear under mina ögon, men det är det … eh, kanske också en viss affär med såväl kropp som kropp. Vi får se. Jag förstår att båda kan tåla legitima svettsituationer.

Jag kan inte vänta! Jag tittar framåt. Vi ska till den här platsen jag aldrig har kallat offentliga verk i SF, liksom kvällens stil är traditionell hophop natt, där en DJ kommer att spela hip-hop-träffar från 1979-1999 (jag vet, så specifikt), så det borde vara roligt.

ANNONS

Hej, du vet, om jag bara kan dyka upp inte i pyjamas, blir det en stor prestation, lol!

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *