Spellbound av Mac Strip Down: Whirl matt läppstift

0 Comments

tar Mac Whirl för en virvel …

Möt några av mina föredragna Mac Nude nyanser den här veckan från Mac Strip Down Collection.

Rolig sanning om Mac Whirl: Tillbaka på dagen (som i före 2015), virvel, en mörk matt brun med en tinge av ros, existerade bara som en läpppenna.

ANNONS

Långt tillbaka före dinosaurerna? försvann, jag använde för att skissera mina läppar med virvelpenna, fyll dem i, såväl som sedan toppen av vad som helst med chapstick för att producera min egen DIY Whirl läppstift.

Ja!

År 2015 vände MAC slutligen den här kända färgen i en läppstift – Whirl Matte läppstift vi förstår såväl som idag.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag förstår att det är så mycket som virveln är en extremt “Kylie Jenner-läppar” färg (som om hon utvecklade den?), Liksom ja, det är absolut en av de läppstift som hjälper dig att få det vissa utseendet. Faktum är att när en bra vän frågar mig om en Kylie Jenner Lips rekommendation, först, försöker jag inte utåt stönsamhet … då, jag föreslår att Mac Whirl. Men egentligen, när jag ser virvel, tror jag mycket mer på 90-talet supermodeller som Linda samt Christy och Cindy. Den har en extremt tidig Bobbi-brun chicness till det imo, liksom jag gillar? den.

Det finns också ytterligare en anledning till att jag gillar det … Eftersom det liknar färgen på mina tandkött.

Ja, jag känner igen att det är en konstig sak att gilla en naken läppstift, men jag checkar ut mina tandkött här, liksom det är verkligen färgen på mina tandkött. (Sidoanmärkning: Jag ska inte visa dig mina tandkött. Hi-Res Pics av ​​mina tandkött kräver inte att det finns på internet.)

Kanske är det varför virvel är den yttersta naken läppstiftet för så många människor. Det matchar färgen på deras tandkött, ha ha ha! Hur som helst, här är det på lättare hud såväl som mörkare hud.

NC42, Babes!

Whirl är också en färgkameleon, liksom beroende på belysningen såväl som exakt hur mycket du har på dig, kan det antingen se ut som en mörk rosig brun om du applicerar ett rent lager (i det fallet är det som brunare version av Mehr), eller en sann brun som avgörande med en tyngre applikation.

Whirl är en fulländad lägenhet matt, liksom det känns tjockare på mina läppar än Velvet Teddy eller Mehr. En sak du kan göra om du upptäcker att det ser lika bra såväl som tunga på dina läppar är att mycket först kappa din bottenläpp med ett tungt lager, såväl som trycker sedan på dina läppar för att överföra läppstiftet från en läpp till den andra. Sedan, klicka på vad som helst med ett finger. Det kommer att släta det till en sömlös yta som inte ser lika bra ut. ?

Virvla! Ge det en virvel, såväl som släpper ut din inre “90-tals supermodell.

ANNONS

(Cindy Crawford 4 någonsin.)

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *