Du undrar var dina erfarenhetslinjer går när du bär Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow

0 Comments

när Charlotte Tilbury får dig att känna dig som en fancy dam …
Okej, mina rättvisa vänner, massor av mina smink-kärleksfulla blek vänner säger att det är mycket utmanande att hitta en bronzer som passar lättare hudtoner. Om så är fallet för dig tror jag att jag kanske har hittat ett alternativ till dina woes, och hennes namn är Charlotte Tilbury. Hon har en Bronzer / Highlighter Duo som heter Filmstar Bronze & Glow ($ 68, så börja spara dina lunchpengar), och det finns två versioner – rättvist, visualiserat här och medelmåttigt. Fair-medium kan vara purrfect för lättare lasses.

Om din smink stil är mycket mer “sir john” än “insta-glam” tror jag att du kommer att älska det.

ANNONS

Bronzeren i Fair-Medium är en fantastisk peachy solbränna (ingen glitter i sikte) utan några udda eller obnoxious orange undertoner, så vad du får är en naturlig, toasty mandelton när du sopa det finmässiga pulvret över dina kinder .

Livin “som NC42 Life
Highlighter är lika vacker. Det är ett peachy guld med läcker skimmer, och, som bronzer, är det mycket mer på den naturliga sidan. Om du gillar höjdpunkter med en känslig touch, kommer du att älska det.

Eftersom pulverkornen i båda produkterna i duos är så exceptionellt fina, mjuka de utseendet på fina linjer och porer imponerande bra. Ingen Tell-Tale caked-on makeup här.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Liten bit av brons, och lite glöd

Jag snubblat på denna överklagande och tänkte att rättvist medium skulle passa mitt medelstora nc42 hud, men tyvärr … det är juuuuuuuust lite för lätt för mig, men jag har lyckats använda den som ögonskugga övergångskugga och en inre hörnhöjd.

Jag är väldigt nöjd med hur väl pulverna blandar, och när jag buffar dem på mina ögon, är jag, “Var gick mina erfarenhetslinjer?! Har jag även några på mina 40-något lock? ” LOL! (Sidoanmärkning: önsketänkande, Karen.)

ANNONS

Jag kommer nog att komma runt för att försöka det medelvärda alternativet så småningom, men för nu, #TeamCharlotte! Du kan hitta duos i sin permanenta samling, Dah-Ling.

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *