Dolce & Gabbana Dolce Matte Läppstift: Säsong Matte inte till dessa Ageless Matte Reds

0 Comments

Den nya Dolce & Gabbana Matte Lipstick-linjen ($ 37 vardera)
Jag känner att jag knappt har doppat en tå i sommartidsmakesäsongen, men talar om den här nya linjen Dolce Matte läppstift av Dolce & Gabbana Right Meow är som snabbt vidarebefordran av all metod att falla.

Men hej, de är matta röda läppstift. Det är meningen med tidlösa.

ANNONS

Den nya Dolce & Gabbana Matte läppstift ($ 37 vardera)
Ja, det handlar om röda, som i olika nyanser o ‘vermillion. Det finns 13 av dem alls, var och en matt, liksom var och en är $ 37.

I stället för att använda Dolce & Gabbana s vanliga guld ensemble, använder dessa rör svart med guldband, vilket är extremt chanel-esque, metinks.

Dolce & Gabbana Matte läppstift ($ 37 vardera)
På utsidan kan de se annorlunda ut, men de är rena D & G läppstift med såväl som genom. De har exakt samma rosa dolce & gabbana läppstiftsmak och doft.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Och färgerna …? Det är som om en cementbil dumpade ett ton pigment i varje rör.

Så. Mycket. Färg. Alla fem av de nyanser jag har försökt ta med det. De är ogenomskinliga och galen pigmenterade. En svep är bra.

Om du gillar torrare matt läppstift formler med en tjock konsistens, kanske du verkligen gillar dessa. Formeln är fast på den tjockare sidan, som hjälper dem att hålla på mina läppar länge (fem eller sex timmar).

Fem av Dolce & Gabbana Matte läppstift från vänster i Dolce Inferno 333, Dolce Heart 531, Dolce av Dolce 619, Dolce Entusiasm 629 liksom Dolce Wish 643
Jag känner att de kan dra nytta av lite mer fukt, eftersom även efter 20 minuter börjar mina läppar kräva balm, men jag gillar dem. Jag kan inte komma ihåg den sista gången jag nämnde nej till en härlig matt röd läpp. Jag ska bara förbereda mina läppar mycket först med balsam.

Neutral Matte Red Dolce Heart 531 är min föredragna av dessa fem. Jag tror att det ser utmärkt ut med varma och stora rodnader.

Alla 13 nyanser erbjuds nu online, på Dolce & Gabbana-räknare och i Saks Fifth Avenue-butiker.

Dolce & Gabbana Matte läppstift från vänster: Dolce Inferno 333, Dolce Heart 531, Dolce av Dolce 619, Dolce Entusiasm 629 liksom Dolce Wish 643
Vilket påminner mig om – om du förekommer för att vara ute i San Francisco-området i morgon (fredag) eller lördag, swing av Dolce & Gabbana-räknaren på Saks på Union Square, liksom staten “WasSup!” Till Dolce & Gabbana National Makeup Artist Christian McCulloch, en av mina föredragna makeupartister runt.

ANNONS

Christians arbete har grep sidorna av många glänsande tidskrifter. Han är en lysande konstnär. Han kommer att vara i affären för att introducera de nya Dolce Matte läppstift såväl som makeovers (som är gratis) 10-11 april från 11:00. – 6:00 p.m.

Han är mycket roligt, liksom bonus! – Bara talar med honom i några minuter, kommer du att upptäcka mycket. Om du går, berätta för honom att jag uppgav Hej.

Att rutinmässigt ett möte, telefonsamtal Dolce & Gabbana-räknaren på SF Union Square Saks för att boka en tid. (415) 986-4300 EXT. 5224.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *