En Quick Hello …

0 Comments

Hej, söt vän …
Hej, söt vän. Glad torsdag till Ya. Jag hoppas att saker går bra på slutet av tangentbordet.

Jag vet att jag har varit snäll av Mia den här veckan, men det är bara … Jag går igenom vissa saker.

ANNONS

Jag önskar att jag kunde säga att jag har spelat hooky och har spännande äventyr, men sanning får veta, det har inte varit så. Det är bara att jag vänder 40 i juni, och jag går igenom … Jag tror inte att det är en kris, men det är definitivt något.

Jag vaknade igår morgon och insåg – helig skit! – Mina 30-tal är över. Som, helt och officiellt över.

Det verkar som bara igår, jag firade min trettionde. (Vi åkte till en Drag Queen Karaoke Bar! Du vet hur jag rullar. * Snaps *). Nu är det 10 år senare, precis som det. Jag är emotionellt mycket ömt just nu …

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Det är en massa olika saker, som att inte ha barn, och babe, allvarligt … Jag vet inte vad som händer med mig. Det är som, jag kan inte ens titta på spädbarn just nu utan att bli tårig.

För den längsta tiden var jag inte säker på om jag var tänkt att vara en mamma, och jag tänkte inte riktigt på det mycket. Jag har bara hållit mig upptagen med att arbeta med olika projekt som människor gör, men nu vill jag verkligen verkligen ha ett barn.

Men jag väntade så länge …

Jag känner mig som en sådan dåre. Jag lät mina Prime Barnbearbetningsår passera mig, och nu när El Hub och jag börjar prata om det, blir jag super emotionell. Det är djupt, intensivt och verkligt.

Aaaand, det är bara en del av det. Jag är också trött på att leva i disarray. Mitt kontor är en rörig röra, och mitt hus behöver uppmärksamhet.

Om du såg mitt kontor – och jag vill inte dela en bild av det eftersom det inte finns något söt om det – du skulle bli förvånad över att jag faktiskt lyckas få något gjort.

Jag är också trött på att höra mig själv prata om att dekorera mitt utrymme och göra vår lägenhet ett hem men inte faktiskt gör någonting om det, vet du? Det är som om jag vaknar, börja arbeta, och nästa sak du vet, det är kväll och jag är utmattad, och det sista jag vill göra är att rengöra badrummet eller överväga ett slutbord. Jag slänger mig in i vad jag gör och timmarna passerar.

Hur som helst, om du gjorde det så långt ner, tack för att jag lånade på ditt öra och låter mig ramble. Ibland bara pratar om det får mig att må bättre.

Även om jag har skrivit miljontals ord på den här bloggen, håller jag fortfarande mycket i, även från min man (och min katt). Jag är den typ av person som försöker jobba ut på egen hand, även om hon inte borde / kan inte, men jag försöker bli bättre om att vara mer öppen och tillåter andra att hjälpa. Det är inte en dålig sak att behöva hjälp.

Jag tror att jag måste ta några dagar för att få min sh * t tillsammans. Jag planerar fortfarande att posta, för jag måste också prata, men inläggen kommer troligen att vara lite annorlunda. Kortare, och kanske mer slumpmässigt …

ANNONS

Tack igen för att lyssna, min vän. Jag hoppas att du har en bra vecka hittills. vi hörs snart.

Ditt vänliga stadsdel skönhetsberoende,

Kare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *