EYEKO COCOA EDIT: En slitstark flytande liner laddad med pigment!

0 Comments

Jag antar att jag inte är den enda personen som tror Eyeko’s Cocoa Edit Liquid Liner ($ 22) är allt det eftersom det sålts i alla typiska haunts (inklusive Ulta, där jag bara har lagt till en RESTOCK-anmälningslista ). Bah! Fortfarande, så. SUPER. BRA.

Det är en rik, intensiv, mörk chokladbrun med en blank yta och en långvarig formel som bara fortsätter. Jag kan bära den hela dagen, och det kommer inte att överföras till min veck eller smet längs min nedre lashlinje, men när det är dags att ta av min smink på natten glider det lätt med en oljebaserad rengöringsmedel.

ANNONS

Det tunna filtförslaget är tillräckligt länge för mig att enkelt rita en oavbruten linje från inre till yttre hörnet, och eftersom spetsens flexibla kan jag ta bort ändarna av mina linjer med mycket lite drama. När jag är klar är mitt liner skarp och skarp med en blank yta.

Det är så mycket bättre jämfört med kliniken lätt penna liner i brunt. Jag köpte det ett tag tillbaka och tänkte att det skulle vara lika liv som förändras som den svarta lätta pennfodret, men den bruna versionen är inte nästan som pigmenterad som den svarta, och det saknar vistelsens kraft.

Förhoppningsvis kommer Ulta att återuppta kakao redigera snart, och när de gör det, köper jag två!

ANNONS

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare

P.S. Tala om saker att bli kär i, få dig att handla Joe och köpa ett paket eller två av dessa rosmarin croissant croutons, och tacka mig senare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *